BİTLİS / GÜROYMAK - Mevlana İlkokulu

Mevlana İlkokulu

ŞİRİNTEPE MAH. 103.3 SK. MEVLANA ILKOKULU BLOK NO 3 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Biz ; örgün eğitim sistemi içerisindeki ve dışındaki tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Okul Öncesi Eğitim - İkili Öğretim
DERS BAŞLAMA SAATİ : 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ : 14.30
Doğal gaz
Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır.İl merkezine, Tatvan ilçesine ve Muş Hava Alanına ortalama 30 dakika (30 km) mesafededir.